Caribbean International Distributors Inc.

Caribbean International Distributors Incorporated is op 9 juli 2007 officieel van start gegaan in Guyana met een vloot van dertien, vanuit Mc. Doom als hoofdkantoor. Daarop volgde de uitbreiding op 7 april 2008, met een filiaal in Berbice, met een staf van 16 en een vloot van drie (3) . CIDI was in Guyana de eerste distributeur van Thrill Soft Drinks, More Sappen, Blue Life Water en Parbo Bier.Echter heeft de drankenafdeling haar distributie sindsdien uitgebreid met Heineken Beer, Piton Malta, Pro Choice Flavored Water en recentelijk Pro-Life UHT Whole en Semi- whole Milk.

Happy Baby & Smarty Baby Diapers van Lambi uit Mexico waren een inleiding tot onze afd. Drogisterij in mei 2008.

Momenteel wordt onze management team geleid door dhr. Maurice Gajadhar (Managing Director) , Alisia Katideen (Sales en Marketing Manager), mevr. Ambalika Swammy (Accountant) , de heer Marlon D’ Andrade (Warehouse Manager),en de heer Jailall Ragnauth (Brand Manager voor Heineken & Parbo Beer). Mevrouw Vanessa Adamson is onze Administratief Medewerker, terwijl meneer Terrence Crandon onze chef- veiligheidsraad is en de heer Fenton Patram is onze Senior Mechanic . Ons personeelsbestand per maart 2011 telt 87 medewerkers, inclusief het hoofdkantoor en ons filiaal. De heer Krishna Outram is de Branch Manager Accountant, terwijl Suraj Madramuthu fungeert als Sales Supervisor.

Onze missie is om de leider te zijn van elke markt die wij bedienen. Dit doen wij door het combineren van agressieve strategische marketing van hoogwaardige producten en diensten aan de consument te bieden tegen concurrerende prijzen van het beste product met de grootste waarde.

Onze Corporate Doelen:

  • Wij committeren ons op het leveren van uitstekende klantenservice door samenwerking met klanten aan te gaan, om kwaliteitsproducten te leveren afgestemd op hun voorkeur en behoeften in een vrije markt.
  • CIDI zal zich committeren aan innovatieve zakelijke praktijken, voortbouwend verantwoord leiderschap, winstgevende groei in overeenstemming met de duurzaamheid van het milieu en goed burgerschap, het begrijpen van de behoeften van de consument en onze relaties, om zonodig de juiste oplossingen te leveren.
  • Om onze medewerkers te voorzien van een zinvolle en lonende werkomgeving, het ontwikkelen van hun mentaliteit en vaardigheden, het bieden van gelijke kansen, veiligheid, emotionele, professionele en morele steun aan elke werknemer.
  • Partnering met instellingen en organisaties, het overbruggen van de technologische kloof, voortschrijdende globalisering en liberalisering van de handel in een snel groeiende industrie in overeenstemming met de wetten en normen binnen het operationele kader van het land.
Caribbean International Distributors Inc.
Adres : Lot ‘D’ Rome Access Road, Mc Doom Village East Bank Demerara
Telefoon : 592-233-0867 / 592-233-0910/1
Fax : 592-233-0912
E-mail : mail@cidiru.com

Filiaal

Address : Lot 23-23A Bloomfield Village Corentyne, Berbice
Telefoon : 592-337-1536
Fax : 592-337-1582