Rudisa Real Estate & Development N.V.

Rudisa Real Estate & Development N.V. is gespecialiseerd op het gebied van het kopen , verkopen en beheren van register goederen; het verkavelen , bouwen of laten bouwen van woningen , zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het uitvoeren van civiel- en bouwtechnische werken. Daarbij wordt een sterke klant- en marktfocus niet uit het oog verloren.

Niet alleen bouwen en ondernemen maar ook op het gebied van de handel kan men bij ons terecht. De import –en distributie van bouwmaterialen,elektrische installatiematerialen, alle aanverwante produkten ten behoeve van de woning –en utiliteitsbouw zijn een van de taken van Rudisa Real Estate & Development N.V.. Initiatief, daadkracht, kwaliteit en professionaliteit zijn de belangrijkste peilers van het succes van onze organisatie en vastgoedprojecten.

Wij zien het als taak om vooruitstrevend om te gaan met de ruimtelijke vraagstellingen en een bijdrage te leveren aan de verrijking van de samenleving. Daarom ontwikkelen wij duurzame woon-, werk- en leefomgevingen die voorzien in de behoefte van de huidige en de toekomstige generatie.

Rudisa Real Estate & Development N.V.
Adres : Ds. Martin Luther Kingweg 8-9 Paramaribo – Suriname (Zuid Amerika)
Contact persoon : Dhr. Dillip Sardjoe
Telefoon : (+597) 488081
Fax : (+597) 485629
E-mail : rudisa@rudisa.net