Rudisa Woninginrichting N.V.

“Passie naar perfectie en tevredenheid.” Rudisa woninginrichting is in 1997 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in complete woning- en kantoorinrichting. U vindt bij Rudisa Woninginrichting een brede collectie moderne en designmeubelen in de ruimste zin van het woord.

Onze visie is goede producten aanbieden voor zoveel mogelijk mensen en bedrijven. Ons bedrijfsconcept sluit aan bij de volgende visie; het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woon- en kantoorartikelen tegen betaalbare prijzen, die voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar zijn. Ook witgoed is in ons warenhuis verkrijgbaar. Onze service is dan ook meer dan een goede dienst na verkoop.

We bieden ideeën voor elke kamer in huis. Iedereen komt aan zijn trekken. Alles is met elkaar te combineren dus ongeacht je stijlvoorkeur kan je kiezen uit producten die je dagelijks nodig hebt. Daar zetten onze designers en productontwikkelaars zich voor in. We rusten niet voordat iets weer net iets beter, eenvoudiger, efficiënter en uiteraard goedkoper kan.

Rudisa Woninginrichting N.V.
Adres : P.O. Box 1648 Gemenelandsweg 98-100 Paramaribo – Suriname (Zuid Amerika)
Telefoon : (+597) 424547
Fax : (+597) 424548
Website : www.rudisawi.com
E-mail : rudiswon@rudisa.net