RudisaTravel-01

Rudisa Worldwide Travel N.V.

Rudisa World Wide Travel, de specialist in het verkopen van tickets naar elke bestemming op deze aardbol. Hoe onbekend de eindbestemming ook mag klinken, Rudisa vliegt de klant ernaartoe. De internationale samenwerking is enorm groot. Er wordt met meer dan 155 maatschappijen nationaal en internationaal samengewerkt.

De service van dit reisbureau gaat veel verder. Het adviseren van de klanten voor accommodatie, het huren van auto’s en visumassistentie behoren ook tot het servicepakket van Rudisa World Wide Travel. Het reisbureau biedt eveneens een 24-uurs servicelijn die ook vanuit het buitenland bereikbaar is en doet boekingen voor degenen die hier behoefte aan hebben, aan huis.

Rudisa World Wide Travel onderscheidt zich door zijn klantvriendelijkheid. Het motto is dat klanten zich, vanaf het moment dat ze binnenstappen, direct op hun gemak voelen en er nooit meer aan denken naar een ander reisbureau over te stappen. Auto- en hotelreserveringen, de aanschaf van de meest voordelige en refundable tickets, dit kan allemaal via het reisbureau. De service stopt pas als de klant weer veilig en tevreden thuis is. Rudisa Travel agents zijn professionals met gevoel voor service en commercie.

Rudisa Worldwide Travel N.V.
Adres : P.O. Box: 1648 Zwartenhovenbrugstraat 130 Paramaribo – Suriname (Zuid Amerika)
Telefoon : (+597) 478305 / 478306 / 425833
Mobiel : (+597) 8752905
Fax : (+597) 425832
E-mail : rudisatravel@rudisa.net