Rudisa Holdingmaatschappij N.V.

Rudisa Holdingmaatschappij N.V. is belast met lang termijn strategische planning voor de organisatie. Rudisa Holdingmaatschappij N.V. richt haar beheer op de beste economische, sociale en ecologische belangen , alsmede het vergroten van de investeringen van de aandeelhouders. Rudisa Holdingmaatschappij N.V. deelt de verantwoordelijkheid voor het beheer van de onderneming, de vorming en de uitvoering van haar strategie en het beleid, en voor de verwezenlijking van haar doelstellingen en resultaten.

De raad verwacht van de direkteuren en de medewerkers dat zij ethisch handelen en dat zij zich houden aan het vooraf geschreven beleid van de onderneming. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is meer dan alleen een bedrijfsgimmick, het is een onderdeel van wie wij zijn.

De organisatie houdt toezicht op de optimalisering van de lang termijn financieel rendement en haar verantwoordelijkheden jegens de klanten van het bedrijf, alsook jegens collega’s, leveranciers en de gemeenschap. Onze aanwezigheid wordt gevoeld in de gemeenschap,zowel in de mom van filantropische steun, alsook door het milieu te ondersteunen.

Rudisa verplicht zich tot het bijdragen van duurzame ontwikkeling en een evenwicht te vinden tussen economische, sociale en milieu-overwegingen in onze besluitvorming.

Rudisa heeft als voordeel personeel van verschillende niveaus in vaardigheid, ervaring, cultuur, geslacht en leeftijd in dienst te hebben, teneinde onze locale en globale klanten beter te kunnen begrijpen en van dienst te zijn. Met onze focus op diversiteit en integratie, zijn wij in staat om onze manier van zakendoen aan te passen aan de ontwikkelingen op wereldgebied. Wij zijn en blijven gedreven door passie voor het vinden van oplossingen voor problemen en het perfectioneren van deze oplossingen.

De Raad van Comissarissen van Rudisa International N.V. bestaat uit 5 leden, waaronder de oprichter/voorzitter Mrs. H. Tj Sardjoe.

Rudisa promoot:

  • Jong talent
  • Dynamische omgeving.
  • Voortblijvend leren
  • Vrijheid om nieuwe projecten uit te voeren.
Rudisa Holdingmaatschappij N.V.
Adres : P.O. Box: 1648 Ds. Martin Luther Kingweg 8-9 Paramaribo – Suriname (Zuid Amerika)
Telefoon : (+597) 488081 / 485727
Fax : (+597) 485629
E-mail : rudisa@rudisa.net