careers

Wordt Geïnspireerd

We delen gemeenschappelijke waarden en doelstellingen en vormen samen de kern van een sterke en gezonde organisatie. Deel jij onze passie en streef jij ook naar alleen het beste resultaat? Wil jij jezelf inhoudelijk blijven ontwikkelen en werk je graag aan je vaardigheden? Is je aanpak pragmatisch en tegelijkertijd gericht op vernieuwing? Dan ben je bij Rudisa aan het juiste adres.

Dhr. Alirio Polsbroek – hoofdredacteur Times of Suriname
2-polsbroek-big
De Times of Suriname is in mijn ogen een onafhankelijke krant die niet gebonden is aan welke maatschappelijke stroming dan ook.

Centraal bij onze berichtgeving is: de lezers datgene presenteren wat zij graag lezen.

Wij willen niet opdringerig zijn en onze lezers datgene voorschotelen wat wij belangrijk of leuk vinden. Deze werkwijze bij de samenstelling van de krant vergt wel een stukje onderzoek. Maar dit extra werk vertaalt zich in een steeds groeiende oplage.

De grootste krant zijn is één ding, maar die positie behouden is een tweede. Steeds werken aan het verbeteren van ons product, gaat hand in hand met het verbeteren van onszelf en onze staf. Het verbeteren van de teamgeest speelt hierbij een niet overzienbare rol. Het valt namelijk niet altijd mee om steeds te kunnen inspelen op de wensen van onze “cliënten”.

Wie vandaag een krant wil produceren die aanspreekt, zal dus zichzelf moeten wegcijferen. De lezer en het team moeten vooropstaan. De periode waarbij de krant een weerspiegeling was van de wil van een hoofdredacteur is voorbij. Wat dat betreft is het hoofdredacteurschap één grote les in nederigheid.

Bedrijf: Rudisa Broadcasting, Communications & Publications N.V.