social

Bouwen op talent

Rudisa zet in op de belangrijkste bouwsteen van de toekomst: talent.
Talent is de motor van groei in een almaar kennisintensievere economie. Rising Stars biedt de kansen voor de ontwikkeling van het werkzame leven, van wetenschappelijk onderwijs tot vakmanschap in de industrie. Investeren in talent levert hoge rendementen, maar om die te zien moeten we wel vooruit durven kijken.
divider_rudisa
Dhr. Earl Amsdorf – Parts & Purchase Manager
dir_12_big
Rudisa is een vooraanstaande onderneming met technisch hoogstaande producten en activiteiten in diverse CARICOM landen. De onderneming heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en kenmerkt zich o.a. door de focus op klant- en servicegerichtheid, continue productinnovaties en de ambitie om niet alleen de grootste maar ook de kwalitatief beste organisatie in haar sector te zijn.
De Functie van Parts & Purchase manager is een uitdagende internationale inkoopfunctie op strategisch/tactisch niveau. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid en proactief handelen verwacht.

Als Purchasing Manager stuurt Earl Amsdorf actief de initiële inkoopactiviteiten aan, stelt hij de capaciteitsplanning op en adviseert hij proactief over ontwikkelingen op het vakgebied gekoppeld aan de verschillende afdelingen. Daarnaast vervult hij ook de rol van Commodity Buyer.
Een belangrijke rol in het verkennen van de internationale leveranciersmarkten, de jaarlijkse onderhandelingen met groepsleveranciers en het voorstellen en realiseren van strategische inkoopbesparingen.

Het is een uitdaging om uit de inkoop van materieel, grondstoffen, diensten en logistiek maximaal voordeel te halen. Op het gebied van prijs, leverbetrouwbaarheid, maar vooral op het gebied van kwaliteit.

Wij streven ernaar de leverancier zo vroeg mogelijk bij onze ontwikkelingsprocessen te betrekken om zo te komen tot de beste oplossing. In mijn werk wil ik mijzelf eigenlijk overbodig maken. Overbodig in de zin dat zaken goed geregeld zijn en daardoor eigenlijk vanzelf lopen.”